Fredaglördagsöndag

Festen i sororityhuset (eller huset som ägs av ett sorority eller vad det nu är.. någon koppling till ett sorority har det i alla fall) var kul! Vi förfestade hemma hos Hanna först eftersom hon bor rätt nära DP (Del Playa, partygatan) innan vi gled över till Maarjas boende. Det var asmycket folk som gick på gatan, och tydligen är det så att om det är fest någonstans så är det typ bara att gå in där (om huset inte har hyrt in vakter (bouncers) som bestämmer vilka som får komma in). Det är ju inte riktigt vad vi är vana vid, men jag antar att vi kanske vänjer oss? I alla fall, festen var i full gång hos Maarja när vi kom dit. Jag spenderade kvällen ute på deras terass (så sjukt fint, DP ligger precis vid havet så alla hus där har havsutsikt. skulle inte tacka nej till att vakna till det varje morgon..) pratandes med lite olika människor. Polisen är rätt noga med ljudnivån här i området, så alla måste stänga av musiken vid 12 (i alla fall så det inte hörs ut). Det gjorde även Maarjas hus, och efter det började folk droppa av och till slut var det nästan bara vi svenskar kvar. Jag märkte knappt att alla drog, och knappt heller att musiken stängdes av. Men jag och tre andra svenskar följde med en kille till en efterfest lite längre ner på gatan. Där var det rätt lugnt och vi spenderade tiden pratandes i köket (varför hamnar man alltid där?). Jag var hemma vid halv fyra typ - en bra kväll med andra ord!

Lördagen spenderade jag här hemma. Det var skönt att göra ingenting för en gångs skull, jag har ju haft mina dagar planerade ända sen jag kom hit. Efter lunch någon gång hjälpte jag Malin flytta in i hennes lägenhet. Hennes roomie har en egen bil (som alla andra amerikaner) så jag tog chansen och hängde med dem till ett köpcenter här i närheten. Jag köpte en "byrå" att ha bredvid sängen så jag har några lådor att förvara saker i, innan har jag mest haft alla saker liggandes bredvid sängen huller om buller. Efter att de dumpat mig och mina saker här hemma åkte jag och köpte sushi som jag avnjöt här hemma. Jag kände inte för att sitta hemma hela kvällen så jag åkte till Hanna där vi tittade lite på en film. Vi åkte sen vidare till Magnus och Fredriks hus där det var förfest. Varken jag eller Hanna var dock sugna på fest, men vi tog några öl och socialiserade med killarna. Eftersom folk måste stänga av ljudet så tidigt så måste man alltså börja festa tidigare och gå ut tidigare än vad vi kanske är vana vid. Vi blev dock kvar hos Magnus till klockan var typ 12 så killarna hittade ingen fest. Vi avslutade kvällen på Freebirds istället. Freebirds är en sjukt bra restaurang; de har öppet 24/7, de gör asgoda burritos/nachos/mexikansk mat, och man får jäättemycket mat för ganska billiga pengar. Jag och Sverker delade på nachos och orkade typ inte ens halva. Det kommer bli favoritstället för fyllekäk tror jag.

Idag har jag varit på stranden med hela gänget. Det är så himla bra, campus (och IV) ligger ju precis vid vattnet så det är hur nära som helst. Kan inte fatta hur lyxigt vi har det :) Vattnet är kallt här, men definitivt badbart! Just nu väntar jag på att mina roomies ska komma hem efter en helg hemma hos sina föräldrar. Imorgon tänkte jag ge mig ut och springa för första gången sen jag kom hit, tänkte försöka ge mig ner till vattnet och springa lite där. Jag har inte riktigt använt min kamera de senaste dagarna, men lite strandbilder kanske kommer sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback