and i'm in lund again

back in lund. helgen hemma var.. som vanligt. jag vet inte vad jag trodde, men det var inte mycket som hade förändrats vilket var skönt iförsig. jag hann träffa alla kompisar jag ville och det blev massa skitsnack som vanligt, och det var nästan som om jag inte hade varit borta i tre månader. ett stort plus var att det snöade som det inte gjort på typ flera år!

nu är jag tillbaka i lund igen, och det har även snöat här! fast något som inte är så bra med det är att det blir väldigt väldigt halt på vägarna när man ska cykla. och något annat som inte är så bra är att det är tenta på måndag. på måndag, om.. 6 dagar! Det är helt sjukt ju, och jag måste verkligen verkligen plugga. Fast inte ikväll, för ikväll är det Payday på hallands! Ska bli kul att se hur det är där, men det blir en lugn kväll eftersom jag har tänkt plugga imorrn. (får se hur det går)

Dagens låt: Hello Saferide - Lund


hej

björn frågade igår hur det går med min blogg, och svaret är väl att det inte går så jättebra. jag orkar/hinner/vill inte skriva här så mycket just nu. för det är ju inte så att jag inte har något att berätta, för det händer alltid saker här nere i lund. (även om det kanske inte alltid är bra saker).

i lördags var vi ute och härjade utan våra kära faddrar, och jag tror det är första gången sen vi kom ner hit. efter en rolig förfest här hos oss med twister och singstar (som vanligt) gick vi till wermlands eftersom de skulle ha 90-talskväll. men eftersom det var ungefär 5 pers där när vi kom bestämde vi oss för att gå till Östgöta istället. där ringlade sig kön lång, alldeles för lång. men jag, jenny och sofia utnyttjade vår kvinnlighet och hoppade in med några fulla engelsmän. every man for himself när det käller nationsköer liksom. väl där inne var det roligt, precis som det var förra gången. fullt med folk, massa utländska studenter och bra dansmusik kan sammanfatta kvällen rätt bra.

i måndags bjöd Lennart, typ världens bästa föreläsare, på öl och korv på kemins historia eftersom han pratade om tyskland, och där äter man ju massvis med wurst. vilken man alltså!

ikväll bär det av mot Kulturbolaget! Jag och manja ska se Tiger Lou, och jag är riktigt taggad på att se hur de är live. När jag var där med hannes och såg Hello Saferide förförra helgen (som förutom det var den sämsta helgen på väldigt väldigt länge) blev jag inte besviken, men det kan man nog inte bli på annika norlin.

och imorrn åker jag hem till Stockholm! Eller om man ska vara mer exakt, hem till Rotebro. Det känns jättekonstigt att jag inte har varit hemma på tre månader, och det ska bli jättekul att träffa alla igen. Jag har saknat er!

Och så kan jag bjuda på en dagens låt till på köpet också: Bloc Party - Ion Square
so let's stay in, let the sofa be our car
let's stay in, let the tv be our stars

hejdå!