20090318

åh. att kunna skriva riktigt bra. som thåström till exempel. det hade varit något. hans konsert i fredags var för övrigt underbar, med några få (men bra) gamla låtar och mycket från de två senaste.

annars har jag spelat massa skate 2 och faktiskt börjat plugga typ i tid till den här tentan. och så vet jag att jag inte ska underskatta aerobics, det är jobbigare än man tror. eller så borde jag lära mig att äta innan. efter att ha tränat regelbundet i typ 10 år tycker man ju att jag borde veta det, men tydligen inte.

sen är ju stora frågan den med sommarjobb. känns ju rätt hemskt om man inte skulle få nåt. ser framför mig hur jag kommer krypandes till Turebergs kansli och ber om att få vara ledare för ALLA friidrottsskoleveckor den här sommaren eftersom inget annat företag vill ha mig. eller hur jag tvingas jobba som typ telefonförsäljare (hemska tanke!) i åtta veckor, hatandes varje minut. näe, av alla tusen (känns det som i alla fall) företag jag skickat ut cv till måste det ju vara nån som förbarmar sig över en stackars 19-årig fattig student. jag håller tummarna.

imorrn blir det taco- och spelkväll. jag SKA vinna. sådeså.

nu: Thåström - Den druckne matrosens sång

ett halvt år!

jag har kommit på att det är MER än ett halvår sen jag packade en väska full med kläder och flyttade ner till Lärdomsstaden Lund. Satt och skrev på vad som var menat att bli en kort sammanfattning, men efter att ha skrivit ett långt stycke bara om första dagen känner jag att det inte går att sammanfatta de här sex månaderna kort. Det har ju hänt så sjukt mycket!

Helgen har varit bra, förutom en rejäl jävla förkylning. I fredags var det tacksittning på Hallands, vilket betydde gratis mat och sprit. Det säger man ju inte nej till, och dessutom var det kul att träffa människorna jag jobbade med igen. Lyckades också träffa en amerikan på sittningen som antingen kommer bo i min blivande korridor eller korridoren bredvid. Vad är oddsen liksom? Kan verkligen rekommendera att jobba på nation, sjukt kul!

Igår vaknade jag upp och kunde inte andas genom näsan. Att gå ut och festa när man inte är helt frisk är inte att rekommendera. Så dagen spenderades läsandes Eclipse, tredje boken i Twilight-serien. På kvällen blev det poker hos Viktor. Jag förlorade som vanligt men åkte faktiskt inte ut först! Idag har jag legat i sängen större delen av dagen och.. typ kollat på house, och snytit ut ungefär halva min kroppsvikt. jag orkar verkligen inte vara sjuk, vill ju träna!

Justja, i torsdags var det konsert! Animal Collective stod på Mejeriets scen, och det var en sjukt bra konsert och rolig kväll allmänt. Men nu ska jag lägga mig tidigt och försöka sova.

nu: Cajun Dance Party - Amylase