.

jag är så arg att jag inte riktigt vet vad jag ska säga. men oj vad jag är glad att jag inte är hemma nu, och framförallt glad över att jag inte tränar friidrott. att en människa kan vara så idiotisk  och rent ut sagt dum i huvudet är bortom mitt förstånd. okej att stämningen kanske inte var den bästa när jag åkte, men att det skulle bli så här hade jag aldrig kunnat tänka mig!

så. var bara tvungen att skriva det. tillbaks till lund. helgen som gick spenderades i mycket trevligt sällskap. tacokväll på fredagen, korridorsfest på lördagen och lunch på max på söndagen. :) den här fredan blir lika trevlig (och rolig) den. Det blir nämligen humorkväll hos oss! :) OCh jag har även bestämt datum för min första hemresa! Samma dag som vi skriver tentan, eller dagen efter, dvs den 29 oktober. Det beror på vad för biljetter jag får tag på på traderas auktion. och just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer för jag kan inte tänka klart. jo justja! jag tränade för första gången här i lund igår! Det blev spinning och lite olika gymövningar på Gerdahallen. Och det var så skönt att träna! Jag ska verkligen köpa gymkort och komma igång. 

men nu är maten färdig. Hejdå! 


8 oktober

igår fyllde jag år. ett år äldre och ett år visare, eller hur är det man säger? jag vet inte riktigt om det stämmer för min del, men jag är definitivt många vänner och många roliga erfarenheter rikare. för att fira dagen som egentligen bara är en start på nedräkningen till att få köpa sprit lagligt hade jag och J bjudit hem vår klass och våra faddrar (och vår käre biologfadder) till vår fina nya lägenhet. vi lagade spaghetti och köttfärssås, sjöng singstar och åt god tårta som V bakat till mig. Och för er som inte vet något om V, eller rättare sagt om mig och V, rekommenderar jag er att ta kontakt med mig på lämpligt sätt så ska jag uppdatera er :D

födelsedagen var alltså mycket lyckad, och det var helgen med. Fredagen spenderade jag själv framför teven här i lägenheten, vilket var skönt. På lördagen kom det en massa människor hit och vi bakade så mycket kanelbullar att vi skulle kunna leva på det i några veckor minst. på söndagen var vi bland annat på bio. Patrik 1,5 var filmen som sågs, och den får fem av fem toasters. Mycket bra alltså!

PÅ fredag kommer min far ner. Det är mer än en månad sen jag träffade mina föräldrar, och det känns faktiskt inte så jättekonstigt. Det är nog för att vi har haft så mycket saker att göra hela tiden och så många nya intryck att ta in. Men det ska bli kul att träffa honom, och ett utmärkt tillfälle att fylla upp vår frys ännu mer!

så B, nu har du fått din uppdatering ;)