åtta månader senare

heh, det längsta uppehållet jag haft tror jag. men det är faktiskt inte helt mitt fel! tidigare när jag velat skriva har min blogg varit spårlöst försvunnen, och blogg.se hittade typ inte heller den när jag mailade och frågade vart den tagit vägen. så jag tänkte att "happ, då får jag väl skaffa en ny då", men då fanns min gamla där helt plötsligt. märkligt.

vad har hänt de här åtta månaderna då? jaa du, i april blev jag och viktor tillsammans igen, och vi håller ihop än vilket känns bra. Sommaren spenderade jag hemma i rotan med alldeles för lite pengar (så lite att jag till och med hoppade in och jobbade på friidrottsskolan två dagar!). Dock tillräckligt mycket pengar för att jag skulle kunna klämma in ett besök på Arvikafestivalen, och det ångrar jag verkligen inte!

men nog om det. idag är det söndag, och jag har som vanligt pluggat alldeles för lite den här helgen (och veckan för den delen).. men man måste ju ha roligt också! I fredags spökade vi ut oss till riktiga rockers och åkte till Mattias asstora lägenhet där det var dags för Rockfest. Såklart hade nån en spritpenna med sig och vi went crazy och ritade massa snygga tatueringar på varandra (som typ "Kemi är coolt!" och sånt som riktiga hårdingar har). Vi drog vidare till Helsingkronas nation sen där det var rock-klubb, så vi passade in. En bra kväll helt enkelt.

Gårdagen var man ju lite seg, såklart, så jag och virre tittade på Coupling och How i met your mother hela dan och spelade sen brädspel med Benny (björn och jenny).

Dagens timmar har gått förvånansvärt snabbt, som de alltid gör på söndagar, och snart ska jag nog gå och lägga mig så jag inte somnar på föreläsningen imorrn.

Nu: http://open.spotify.com/user/ullsi/playlist/4ECZud9pAGUNkpOC1f1cNU min Skins-spellista. Längtar tills säsong 4 börjar igen! *serie-beroende*