alla vill ha hela världen

åh gud. jag känner mig som en liten fjortis, men twilight-böckerna är verkligen underbara! läser tvåan, New moon, just nu och jag blir sådär härligt indragen i den som man blir i riktigt bra böcker. Sådär så att man bara vill läsa läsa läsa och inte kan tänka på något annat. Det enda negativa med det är ju att boken tar slut så fasligt snabbt, men jag kan ju trösta mig med att det finns två till att läsa.

ikväll ska jag prova på något nytt. Hallans nation ringde igår, de behövde folk som jobbade idag. Och eftersom jag inte har något bättre för mig ikväll så blev svaret ja. Hoppas det blir kul, men efter vad sofia berättat om när hon jobbat så verkar det så. Imorrn blir det korridorsfest på Delphi. Det har också potential till att bli riktigt kul, verkar som det kommer många som jag inte träffat på länge :)

Nu ska jag bege mig tillbaks in i twilight-världen en stund till, innan jag åker ner till Hallands.

nu: Jonathan Johansson - säg vad ni vill
(kolla upp honom!)

and you looked so good

jag har äntligen börjat komma igång med träningen, vilket är jätteskönt. (eller okej, vi har kört seriöst i två veckor. men jag planerar inte att sluta!) Beach 09 börjar ju närma sig..  fast min rygg krånglar lite, så jag funderar lite på om jag ska lägga 200 kr på att få en halvtimmes massage eller inte. Pengaläget i slutet av månaden får avgöra.. Men eftersom jag är så shoppingsugen som jag är nu så är risken stor att jag kommer spendera alldeles för mycket pengar på kläder om jag väl tar mig in till malmö. Fast man kan ju aldrig ha för mycket kläder!

Deltenta imorrn, det är väl därför jag sitter här egentligen. Men det känns faktiskt som jag kan det mesta, vilket är för att den här delen är sjukt lätt, jämfört med kemin. Kanske inte ska ropa hej förrän jag är över bäcken, men jag tror det kommer gå bra imorrn.

Och! Biljetter till The Hives på Kulturbolaget den 25 mars är bokade! Ska bli häftigt att se dom live för första gången, och på ett så litet ställe också :) Tröstar mig med att jag får se dom nu när Bloc Party inte blev av.

nu: Bloc Party - Letter to my son