midterm och helg

midtermen var.. svår. Vill inte säga mer förrän jag fått resultatet (som jag för övrigt väntar spänt på nu - vi har fått veta att det troligtvis kommer komma ikväll), förutom att jag ska börja plugga lite tidigare till nästa midterm (jo, jag lovar, jag ska!). Nu är det neuro som gäller för ungefär hela slanten fram till onsdag, sen farmakologilabb och sen helg, woho! Jag är rätt shoppingsugen nu så jag ska nog ta chansen att ta bussen till SB. Har ju faktiskt inte varit där sen mamma var här heller vilket är lite dåligt.

Helgen som var var lite annorlunda eftersom vi bara var tre svenskar kvar i IV. Alla andra övergav oss och åkte på diverse upptäcktsresor runt om i californien. Jag och C var på en egen liten upptäcktsfärd, men i närområdet. Vi tog oss till IV theater och såg filmen the Tree of life. Den var väldigt underlig, inte alls som jag tänkt mig. På lördagen lyckades jag, klantig som jag är, stuka foten under en springtur på stranden. resten av dagen tillbringade jag med foten i högläge, men på kvällen mötte jag upp de andra svenskarna för en fest med roddarlaget. En av de svenska killarna har lyckats gå med där vilket jag tycker är imponerande. Festen var helt okej, jag var inte riktigt på humör för att socialisera med en massa människor, så det blev en relativt tidig kväll. I söndags vilade jag min stackars fot och hann med lite plugg men många avsnitt av diverse tv-serier.

imorgon blir det, min lediga dag till trots, en heldag i biblioteket. fyra kapitel neurobiologi ska bankas in i mitt huvud. Ser fram emot detta mycket alltså!

Kommentarer
Postat av: Olivia

Fiin blogg! Va gärna med min vecknas blogg på min blogg :)

Postat av: anna

kul att läsa om svensk student från ucsb! som omväxling till bloggarna om sbcc.

2011-10-23 @ 22:01:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback