en månad, en födelsedag, en stad.

nu är det mer än en månad sen jag landade på LAX och åkte till Santa Barbara. Det har gått jättesnabbt, och jag har haft så himla roligt. Jag hoppas att hela året fortsätter i den här stilen :)

Det som hänt sen sist är väl att vi har haft en Tour des chambres här i IV! Vi svenskar gjorde en variant av den man brukar köra i korridorer; vi åkte runt till allas boenden, och på varje ställe drack vi en drink och spelade lite musik. Vi är 12 stycken, men eftersom två av killarna bor tillsammans och två av tjejerna bor tillsammans blev det 9 boenden. Men det räckte gott och väl haha, 9 drinkar på några timmar är rätt mycket. Jag trodde vi skulle misslyckas och fastna någonstans på vägen, men vi höll vårt schema bra (tack vare vår logistiker jenny) och hann med sista Bill's Bus ner mot stan. Det var inte alls lika mycket folk ute som på torsdagen, men det var kul att inte bara vara med college-människor. På torsdagen var det fyra fullpackade bussar som körde ner mot stan, men då var det bara en buss där vi utgjorde den klara majoriteten av människor.

Dagen efter spenderades på stranden, vilket var väldigt skönt. Det bästa var att vi såg delfiner! De kom mycket närmre än vad jag trodde de skulle göra, och vi kunde se dem hoppa!

Skolveckan gick rätt snabbt. I tisdags var jag på Excursion club-möte och skrev upp mig på lite saker. Imorgon ska jag surfa för första gången! Håll tummarna för att jag lyckas stå upp..

I torsdags var det några som planerade att gå ut. Jag kände mig lite halvkass och orkade inte, men jag tog mig till förfesten i alla fall för att socialisera lite. Ju längre kvällen led, desto mer otaggade blev de andra på att dra ut, så det slutade med att vi hamnade hemma hos Magnus och Fredrik (som vanligt) där vi kollade på bilder från vår tour des chambres. Mästerfotografen hade tagit många roliga bilder! Vi var kvar tillräckligt länge för att klockan skulle bli midnatt och de kunde önska mig grattis på födelsedagen, sen åkte jag hem och sov.

Fredagen innebar min födelsedag! :) Istället för en födelsedagstårta åt jag en cookiewich. Det är typ världens bästa grej - en macka bestående av två kakor som bröd och en glasskula som pålägg! Har suktat efter en sån länge, och tog äntligen tag i saken. Jag och mina fina roomies åkte till Santa Barbara för att äta på restaurang. Jag åt goda nachos och fick en gratis efterrätt för att jag fyllde år :) Efter middagen åkte de på en liten överraskningstur med mig till Trader Joe's. Det är en mataffär med bra, ekologisk mat där vi brukar handla ibland. De säljer pumpaglass, som är gudomligt gott, och de köpte en sån till mig. En mycket nöjd Elsa åkte hem och bytte kläder innan det var dags att bege sig till - gissa var? Magnus och Fredrik såklart. De stod för lokalen för mitt födelsedagsfirande, och det var mycket trevligt. Även den här kvällen hamnade vi down town, på klubben Tonic. Den hade världen längsta kö den där torsdagen vi var ute, men i fredags var det mer lagom. Det blir definitivt mer besök där, de hade bra lokaler och bra dansgolv.

I lördags begav jag mig hem till Hanna för att kolla på filmen The Big Lebowski. En mycket rolig film!

I söndags pluggade jag hela dagen (nästan). Jag hade rätt om farmakologilabbkursen, det är mycket att göra alltså. Men idag lämnade jag in min första labbrapport (som mer skulle räknas som ett arbete hemma i Lund), och det känns skönt! Nu kan jag fokusera på att plugga till farmakologi-provet jag har på fredag.. Önska mig lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback